Ελλάδα

“Η 15χρονη πέθανε από το αλκοόλ γιατί ήπιε παραπάνω απ’ όσο θα άντεχε ένας ενήλικας!”

Αποκαλυπτικός είναι μιλώντας στο Newsit ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έφηβης. Η νεαρή κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της να διασκεδάσει και κατέληξε νεκρή στην εντατική του νοσοκομείου ανήμερα το Πάσχα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της έφηβης που βύθισε στο πένθος την πόλη ανήμερα το Πάσχα.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου από άτομα της παρέας της στο νοσοκομείο. Βγήκε για να διασκεδάσει αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου χθες Κυριακή έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Όπως δήλωσε στο Νewsit ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που εξέτασε τη σορό της έφηβης: “αποκλείονται τα παθολογικά και τραυματικά αίτια θανάτου. Ειναι ξεκάθαρο πως η 15χρονη πέθανε από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που βαθμιαία την οδήγησε σε κώμα και στο θάνατο.  Σκεφτείτε πως ένα κορίτσι  με ύψος 1,55 και βάρος 45 κιλά κατανάλωσε τόσο πολύ αλκοόλ που δεν θα το άντεχε ούτε ενήλικας”.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και έχουν ληφθεί   μαρτυρίες από μέλη της παρέας της καθώς και δείγματα από ποτά που σέρβιρε το μαγαζί στο οποίο βρέθηκε για να διασκεδάσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
25
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί