Ελλάδα

Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία η επίλεκτη δύναμη του Στρατού Ξηράς που έκλεψε την παράσταση στον Παρμενίων!

Η αυλαία της μεγάλης εθνικής διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2018» έπεσε την προηγούμενη Παρασκευή, με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα τον Στρατό Ξηράς να κλέβει την παράσταση στις Καλύβες, στον «Ψηλό Στάλο», αλλά και τον «Αετό».

Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (ΑΤ) «ΠΟΝΤΟΣ» πραγματοποίησε επίδειξη ισχύος, ετοιμότητας και αποφασιστικότητας με την συνεχή της παρουσία στην πλειονότητα των επιμέρους ασκήσεων του «Παρμενίωνα», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι παντός καιρού και τόπου, έτοιμη να επιχειρήσει όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί.

Η 71 ΑΤ «ΠΟΝΤΟΣ» είναι ένας από τους σχηματισμούς πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας, έτοιμη να επιχειρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου αυτό απαιτηθεί, καθώς ανήκει σε επίλεκτους σχηματισμούς μάχης τόσο της ΕΕ, όσο και του NATO.

Διαβάστε περισσότερα για την 71η ΑΤ και δείτε φωτογραφίες από την δράση της στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης