Ελλάδα

Η Άννα Φλωρινιώτη αποκαλύπτει για τον ψευτοπαπά που εξομολόγησε τον αδερφό της πριν πεθάνει: «Με τα λείψανα κοινώνησε τον Νίκο»

«Το 2007 τραγουδούσαμε μαζί στα μπουζούκια. Τότε δεν ήταν ιερέας» λέει στο newsit.gr η τραγουδίστρια

«Είχε κοινωνήσει τον αδερφό μου στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η Άννα Φλωρινιώτη για τον 46χρονο ρασοφόρο που βρέθηκε δίπλα στον αδερφό της όταν εκείνος νοσηλεύονταν κι έδινε την άνιση μάχη του με τον καρκίνο.
 
Ατελείωτες φαίνεται να είναι οι αποκαλύψει γύρω από τη δράση του 46χρονου ρασοφόρου youtuber, o οποίος προκειμένου να κερδίσει χρήματα και προβολή δεν δίσταζε να εξαπατά και να παίζει με τον πόνο ακόμα κι ανθρώπων που γνώριζε.

Ο αυτοαποκαλούμενος αρχιεπίσκοπος που είχε μετατρέψει την εκκλησία του Αγίου Παρθενίου σε αποθήκη ναρκωτικών και μαζί με τον 40χρονο επίσκοπο διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη, πλησίασε την Άννα Φλωρινιώτη όταν ο αδερφός της Νίκος βρίσκονταν στα τέλη του 2023 στο νοσοκομείο και της ζήτησε να τον επισκεφτεί για να τον κοινωνήσει και να τον εξομολογήσει.  

«Είχε έρθει στο νοσοκομείο και είχε φέρει και το ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου. Τον είχε κοινωνήσει και τον είχε εξομολογήσει» λέει στο newsit.gr η Άννα Φλωρινιώτη.
 
Μάλιστα, ο ρασοφόρος – youtuber λίγες ημέρες αργότερα είχε εμφανιστεί και στη κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη. Συνοδεύονταν από τον 40χρονο επίσκοπο που συνελήφθη να μεταφέρει 2,2 κιλά κοκαΐνης στη Ρόδο.

«Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του Νίκου. Το καλό είναι ότι είχε εξομολογηθεί. Πήγα και τον κοινώνησα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, πήγα και τα λείψανα του Αγίου Παρθενίου. Τον σταυρώσαμε και, τουλάχιστον, το ταξίδι του θα είναι όμορφο και στρωμένο με ροδοπέταλα, γιατί ήταν μια αγνή ψυχή», είχε πει τότε στους δημοσιογράφους ο ψευτοπαπάς.

 

Όπως αναφέρει στο newsit.gr η Αννούλα Φλωρινιώτη με τον «ιερέα» είχαν γνωριστεί του 2007, όταν δουλέψαν μαζί σε ένα νυχτερινό κέντρο.  

«Εγώ τον γνώριζα από τα μπουζούκια. Δουλεύαμε μαζί σε ένα μαγαζί στην Ιερά Οδό. Τότε δεν ήταν ιερέας, τραγουδούσε ελαφρολαϊκά. Από όσο ξέρω, αργότερα έγινε», λέει η τραγουδίστρια και αναφερόμενοι στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προσθέτει:

«Με ξάφνιασαν πάρα πολύ όλα αυτά που ακούγονται. Μια πολύ καλή μου φίλη, που πήγαινε συχνά στην εκκλησία του στη Λιοσίων, μου έλεγε ότι τον έβλεπε να μαγειρεύει και να βοηθάει ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Πραγματικά, μου κάνει τεράστια εντύπωση. Εκείνη την περίοδο που μου είχε πει να έρθει στον Νίκο, είχα τον πόνο μου και δεν ασχολήθηκα να ρωτήσω περισσότερα για το πώς και πότε έγινε παππάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος κρίθηκε 59χρονος καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητριών του στη Θεσσαλονίκη
Οι καταγγέλλουσες κατέθεσαν στο δικαστήριο τα περιστατικά με «θωπείες» σε ευαίσθητα σημεία του σώματος και «χυδαία σχόλια» σεξουαλικού περιεχομένου, που δέχτηκαν από τον γυμναστή του λυκείου τους
Asian female student is crying and depressed in classroom
Σκηνές τρόμου για 16χρονο: Τον άρπαξαν διακινητές ναρκωτικών και τον βασάνιζαν για να τους δώσει 2.000 ευρώ
Στις 9 Νοεμβρίου τα τρία μέλη του κυκλώματος τον άρπαξαν από την περιοχή των Γλυκών Νερών, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον περιέφεραν σε διάφορα μέρη της Αττικής
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η αξιωματικός υπηρεσίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Η κατηγορούμενη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έπραξε το καθήκον της και ζήτησε από την άτυχη κοπέλα να υποβάλει μήνυση στον πρώην σύντροφό της, κάτι που το θύμα αρνήθηκε
Το αστυνομικό τμήμα μπροστά από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα