Ελλάδα

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τη Γαλλία μετά το μακελειό στη Νίκαια

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στη Νίκαια της Γαλλίας, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της και τους επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για το διάστημα από 14 έως και 16 Ιουλίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα:
– στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς τη Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.
– στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς την Γαλλία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από τη Γαλλία προς την Ελλάδα και τη Γαλλία, για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου. 
– στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς τη Γαλλία για την περίοδο 14 έως και 16 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο «Καπετάνιος» σάλπαρε για το τελευταίο του ταξίδι, αφήνοντας πίσω μια θρυλική κληρονομιά – Τα πάθη, ο έρωτας, η οικογένεια και ο Παναθηναϊκός
Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε ηλικία 90 ετών σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για το ελληνικό επιχειρείν, τη ναυτιλία και, πάνω από όλα, για τον ελληνικό αθλητισμό.
Γιώργος Βαρδινογιάννης 7
«Μου είπε ότι του έβαλε λιβάνι, όχι ατροπίνη» λέει φίλη της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της - Βίντεο με τον γιατρό να καταρρέει
«Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι μια ρασοφορεμένη της πούλησε λιβάνι λέγοντάς της ότι μπορείς να το φας» αποκαλύπτει η φίλη της 41χρονης
Περιστέρι