Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Φωτεινή Δάρρα σε «καραντίνα» με τον σύζυγό της την Κυριακή του Πάσχα στο «Μικρό Παλλάς»

Η Φωτεινή Δάρρα σε «καραντίνα» με τον σύζυγό της την Κυριακή του Πάσχα στο «Μικρό Παλλάς»

Όχι μόνο θα “σπάσει” την καραντίνα για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά για χάρη της προσπάθειας της, θα ανοίξει αποκλειστικά και μόνο για εκείνη και τον πιανίστα της, μέχρι και το “Μικρό Παλλάς”.

Μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία με την βελούδινη φωνή της Φωτεινής Δάρρα, θα παρακολουθήσουν μέσα από την επίσημη σελίδα της ερμηνεύτριας στο Facebook, οι διαδικτυακοί της φίλοι την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00.

Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών αφού πέρα από εκείνη και τον πιανίστα της, κανένας άλλος δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται στο θέατρο εξαιτίας των αυστηρών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Η διαδικτυακή συναυλία στόχο έχει την υποστήριξη του έργου του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ενώ είναι η τρίτη κατά σειρά που πραγματοποιείται για κοινωνικό σκοπό τις δύσκολες αυτές ημέρες από την Φωτεινή Δάρρα.

Τις δυο προηγούμενες Κυριακές η ερμηνεύτρια τραγούδησε με στόχο την στήριξη των Γενικών Κρατικών Νοσοκομείων της Καστοριάς και της Κοζάνης.

Μαζί της στο πιάνο θα είναι ο εξαιρετικός Γιώργος Παπαχριστούδης. Σκοπός της Πασχαλινής συναυλίας είναι η υποστήριξη της υγειονομικής δομής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), που παρέχει σίτιση και φροντίδα υγείας σε άστεγους, άνεργους και άπορους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης.

Σε δήλωση της η Φωτεινή Δάρρα καλεί το κοινό της να παρακολουθήσει την συναυλία συνεισφέροντας έτσι στους ανθρώπους που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά :

«Αυτή τη γιορτινή μέρα εύχομαι η αγάπη και η αισιοδοξία να απαλύνουν τη στενοχώρια που νιώθουμε φέτος που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας, λόγω των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας όλων. Όμως έχουμε σκεφτεί πως αυτό που για εμάς είναι λυπηρό, για κάποιους είναι αδύνατο; Αυτό που για εμάς είναι περιστασιακή κατάσταση(το να μείνουμε στο σπίτι) για κάποιους συνανθρώπους μας είναι μόνιμη – μάλιστα για πολλούς δεν υπάρχει καν η στέγη, για να ακολουθήσουν τις οδηγίες προφύλαξης. Ας σκεφτούμε πως “υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι” όπως λέει και το τραγούδι του αξέχαστου Γιάννη Σπανού και μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς. Την Κυριακή του Πάσχα, θα τραγουδήσουμε μαζί για να συνεισφέρουμε το κατά δύναμη ο καθένας μας στους ανθρώπους που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Για να αποκτήσουν οι άνθρωποι αυτοί την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις