Ελλάδα

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν και θα είναι το σύμβολο της ανεπιτήδευτης αγάπης για την Ελλάδα

Την μνήμη της Μελίνας Μερκούρη τίμησε σήμερα με τον δικό της τρόπο η Γιάννα Αγγελοπούλου με μια ανάρτησή της στο twitter και μια φωτογραφία με την Μελίνα μας. 

Έγραψε η κα Αγγελοπούλου: «Σαν σήμερα, πριν 27 χρόνια, έφυγε από τη ζωή μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πορεία της χώρας, μέσα από την προσφορά της στην τέχνη, τον πολιτισμό και τη δημόσια ζωή. Η Μελίνα Μερκούρη ήταν και θα είναι σύμβολο της ανεπιτήδευτης αγάπης για την Ελλάδα».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Προσοχή στις βαριές λοιμώξεις στις γιορτές» λένε οι πνευμονολόγοι – Πόσο προστατεύει το φετινό αντιγριπικό εμβόλιο
Η ταχεία διασπορά του στελέχους «Κ» στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του φετινού εμβολιασμού
Γρίπη
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας για ΕΚΚΟΜΕΔ: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας να μην πάρει με κρατικά χρήματα, αυτό που κάποτε «αγόραζε» με αίμα
«Εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας, στο ενδεχόμενο να δοθεί βήμα στους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, οι οποίοι επί δεκαετίες επέβαλαν τη φωνή τους στον δημόσιο λόγο με το αίμα των ανθρώπων μας»
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας