Ελλάδα

Η σπαρακτική ανάρτηση του Χρίστου Κούγια για τον πατέρα του: «Έκλαιγα και μου απάντησες “Γιατί κλαις; Κούγιας είσαι, μην φοβάσαι”»

Μιλά για τις τελευταίες μέρες του Αλέξη Κούγια αλλά και για την πεποίθησή του ότι θα νικήσει τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε επί δύο χρόνια

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Χρίστος Κούγιας αποχαιρετά τον πατέρα του, Αλέξη Κούγια, που άφησε την Παρασκευή (28.2.2025) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών.

Ο Χρήστος Κούγιας στην ανάρτησή του στο Instagram μιλά για τις τελευταίες μέρες του Αλέξη Κούγια αλλά και για την πεποίθησή του ότι θα νικήσει τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε επί δύο χρόνια.

Ο ίδιος ανέφερε: «Ήσουν γεννημένος νικητής. Ακόμα και την ημέρα που έμαθα ότι έρχεται το τέλος και έκλαιγα μπροστά σου με κοίταξες και μου είπες “Γιατί κλαις; Κούγιας είσαι. Μην φοβάσαι. Θα τον καθαρίσουμε και τον καρκίνο”».

«Κούγιας είμαι. Και θα προσπαθήσω να σε κάνω περήφανο. Θα διατηρήσω αυτή την νοοτροπία νικητή που είχες» σημείωσε.

«Όλοι μου λένε “να ζήσουμε να σε θυμόμαστε”. Θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε γιατί ήσουν μάγκας, ντόμπρος, απλός και αληθινός άνθρωπος. Γιατί είσαι μύθος. Γιατί άφησες εποχή» συμπληρώνει. 

«Την τελευταία μέρα πριν σταματήσεις να επικοινωνείς με κοίταξες στα μάτια στην εντατική και μου είπες ότι με αγαπάς πολύ. Τώρα είναι η σειρά μου να στο ξαναπώ. Σε αγαπάω πολύ, ο Χριστάρας σου» καταλήγει.

Η ανάρτηση του Χρίστου Κούγια: 

«Μπαμπά, χθες ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Μέχρι και την Τρίτη. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν βρίσκεσαι πλέον μαζί μας. Έδωσες μια τεράστια μάχη που, παρά το άδοξο τέλος, με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος για εσένα. Γιατί δεν τα παράτησες ποτέ. Δεν άφησες την αρρώστια να αλλοιώσει την προσωπικότητα σου.

Ήσουν γεννημένος νικητής. Ακόμα και την ημέρα που έμαθα ότι έρχεται το τέλος και έκλαιγα μπροστά σου με κοίταξες και μου είπες “Γιατί κλαις; Κούγιας είσαι. Μην φοβάσαι. Θα τον καθαρίσουμε και τον καρκίνο”.

Κούγιας είμαι. Και θα προσπαθήσω να σε κάνω περήφανο. Θα διατηρήσω αυτή την νοοτροπία νικητή που είχες. Θα προσπαθήσω να φανώ δυνατός για την Μάιρα, όσο και αν πονάω. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ, όπως εσύ. Μπαμπά, μπορείς να ηρεμήσεις επιτέλους, να ξεκουραστείς γιατί το αξίζεις. Μπορείς να είσαι ήσυχος και να αφήσεις εμένα και το Μαϊράκι να συνεχίσουμε αυτό που με κόπο έχτισες. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας προσέχουν. Θα τα καταφέρουμε γιατί ξέρω ότι πάντα θα είσαι δίπλα μας να μας συμβουλεύεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kougias (@ckougias)

 

Μπαμπά, χθες έχασα ένα κομμάτι του εαυτού μου. Έχασα τον άνθρωπο μου. Θα μου λείψεις πολύ. Πάρα πολύ. Η καθιερωμένη καλημέρα μας, η “καυλάντα” μας. Οι συζητήσεις μας για νομικά, για ποδόσφαιρο, για τις ζωές μας. Τα ολιγόλεπτα τηλεφωνήματα μας που αναλύαμε σύντομα την μέρα μας. Θα μου λείψουν τα καθιερωμένα φαγητά μας τις Κυριακές. Θα μου λείψουν οι ατάκες σου, το χιούμορ σου. Θα μου λείψουν τα πάντα. Μπαμπά, ήσουν μοναδικός.

Όλοι μου λένε “να ζήσουμε να σε θυμόμαστε”. Θα ζήσουμε να σε θυμόμαστε γιατί ήσουν μάγκας, ντόμπρος, απλός και αληθινός άνθρωπος. Γιατί είσαι μύθος. Γιατί άφησες εποχή. Για όλους είσαι ο Αλέξης Κούγιας. Είδωλο, δάσκαλος, καλύτερος φίλος. Αυτά σημαίνεις για εμένα. Πάνω από όλα όμως είσαι ο πατέρας μου. Είμαι περήφανος που είμαι ο γιος σου.

Πατέρα κάτι τελευταίο.

Στο ξαναείπα, αλλά ειλικρινά θα μου λείψεις. Την τελευταία μέρα πριν σταματήσεις να επικοινωνείς με κοίταξες στα μάτια στην εντατική και μου είπες ότι με αγαπάς πολύ. Τώρα είναι η σειρά μου να στο ξαναπώ.

Σε αγαπάω πολύ,

Ο Χριστάρας σου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 3 ανήλικες στη Θεσσαλονίκη - «Της έσπασαν δόντια και τη χτυπούσαν με κλωτσιές παντού»
«Αυτό που την έσωσε από τα χειρότερα είναι ότι η Μαρία πάει εδώ και οκτώ χρόνια Ταε Κβο Ντο» λέει στο newsit.gr o πατέρας της μαθήτριας
Σχολική αίθουσα / Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 3
Εκτός λειτουργίας Taxisnet, πόθεν έσχες και e-παράβολο μέσα στον Μάιο λόγω αναβάθμισης
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες για ένα χρονικό διάστημα λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
EUROKINISSI
Ανατίναζαν ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική με λεία 170.000 ευρώ - Έριχναν λευκή σκόνη στα αυτοκίνητά τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη
Σε βάρος των δύο δραστών των διαρρήξεων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της έκρηξης, καθώς και για το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική
Eγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης – Οι κωδικές λέξεις και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί
24 συλλήψεις - Με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κινούνται «ελεύθερα», είχαν ενοικιάσει το κυλικείο εντός του γηπέδου της ομάδας τους
Ναρκωτικά λεφτά και όπλα 2
Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έσπασε την πόρτα και με έπιασε από τον λαιμό»
"Η Κόνι Μεταξά μου έλεγε «κάνε κάτι για αυτό» έντρομη, «γιατί φοβάμαι ότι θα με σαπίσει και εμένα στο ξύλο. Κάνε μήνυση για να μπει αυτόφωρο»" είπε στην κατάθεσή της
Η Μαρία Παυλίδου 1
Ο 67χρονος ομολόγησε πριν από 15 μέρες ότι κακοποιούσε τον πατέρα του και δεν συνελήφθη
Ο εισαγγελέας γύρισε πίσω τη δικογραφία στους αστυνομικούς προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του ηλικιωμένου στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας
Ο 67χρονος πατροκτόνος από το Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας 9