Ελλάδα

Η ΣΤΑΣΥ για τη «φάλαγγα» με τους Κροάτες χούλιγκαν στο Μετρό- «Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι»

«Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ για τη «φάλαγγα» με τους Κροάτες χούλιγκαν στον σταθμό «Ειρήνη» το βράδυ της Δευτέρας (07.08.23), που στη συνέχεια μετέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση κατά του 29χρονου Μιχάλη. 

«Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για τη «φάλαγγα» με τους Κροάτες χούλιγκαν.

«Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό Περισσός.

Το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Δένδιας υποδέχτηκε τη Γαλλίδα ΥΠΑΜ στη φρεγάτα «Κίμων» - Δείτε εικόνες από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας
Η φρεγάτα «Κίμων»
Λεπτό προς λεπτό η επιστροφή των τραυματιών του τροχαίου από τη Ρουμανία – Το απόγευμα ο επαναπατρισμός των σορών
Λίγα λεπτά μετά τις 11:40, το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε το ταξίδι του προς την Ελλάδα - Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τις σορούς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έως την Τούμπα
Ασθενοφόρα 5