Ελλάδα

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα ανήμερα των γενεθλίων του – «Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα»

«Μακάρι να γιορτάζαμε μαζί σήμερα τα γενέθλιά μου, τίποτα άλλο δεν θα ζητούσα…», εύχεται ο Κώστας Σαμαράς

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Κώστας Σαμαράς ανήμερα των γενεθλίων του. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά αναφέρεται στο γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι το ίδιο χωρίς την αδερφή του, Λένα Σαμαρά που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Στο συγκινητικό μήνυμά του στο Facebook την Παρασκευή (22.08.2025) για την πρόωρα χαμένη αδερφή του, Λένα Σαμαρά, ο γιος του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας εύχεται «μακάρι να γιορτάζαμε μαζί σήμερα τα γενέθλιά μου, τίποτα άλλο δεν θα ζητούσα…».

Ο νεαρός γιος του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει ότι «τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα όμως σε νιώθω δίπλα μου κάθε στιγμή και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω…».

«Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα όμως σε νιώθω δίπλα μου κάθε στιγμή και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω… Μακάρι να γιορτάζαμε μαζί σήμερα τα γενέθλιά μου, τίποτα άλλο δεν θα ζητούσα… Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές. Αντεύχομαι υγεία και ό,τι το καλύτερο στην ζωή σας».

Κώστας και Λένα Σαμαρά

Η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στις 7 Αυγούστου, μόλις στα 34 της χρόνια. Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από ανακοπή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Νωρίτερα, είχε εμφανίσει επιληπτικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο «Σισμανόγλειο». Εκεί οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις οπότε μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου της έγινε και καρδιολογικός έλεγχος στη διάρκεια του οποίου και ενώ οι γιατροί τής έπαιρναν το ιστορικό της – χωρίς να εμφανίζει κάποιο εμφανές σύμπτωμα – υπέστη τη μοιραία ανακοπή. Κοντά της μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν οι γονείς της, Αντώνης και Γεωργία, βιώνοντας την κορυφαία τραγωδία της ζωής.

Η συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων Λένα, είχε ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της σπουδάζοντας πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο, ενώ είχε αποφοιτήσει το 2008 από το Κολλέγιο Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - Ήταν δεμένοι με tie wrap
Και οι δυο τους ήταν δεμένοι με tie wrap ενώ ο 48χρονος που μίλησε στους αστυνομικούς ανέφερε πως 4 άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι και ξεκίνησαν να τους χτυπούν
Άγιος Παντελεήμονας 11
Από ισόβια σε 15 χρόνια η ποινή φυλάκισης του 49χρονου που είχε σκοτώσει τον αδερφό του σε πλατεία χωριού στα Χανιά
Τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ποινή η οποία σήμερα ανετράπη με την απόφαση του Εφετείου σε 15 χρόνια συν 1 για την κατοχή όπλου
Περιπολικό 3
Μαρία Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως στις εκταφές, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»
Θα είναι μια δίκη παρωδία για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους λόγω της έκρηξης δεν υπάρχει ούτε έρευνα ούτε κατηγορητήριο ούτε ένοχος, κατηγορούμενος», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού 38