Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η θάλασσα “έφαγε” παραλιακό δρόμο!

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ
 Φούσκωσε η θάλασσα, και… «έφαγε» τον παραλιακό δρόμο στο χωριό Ακρογιάλι της Καλαμάτας! Παρόμοια σοβαρά προβλήματα στην Κόρινθο και στην Άρτα.

 

Μπορεί σε άλλα σημεία της Ελλάδας οι επίμονοι νοτιάδες και οι συνεχείς βροχοπτώσεις να μετέτρεψαν σε Βενετία τα παραλιακά σημεία της χώρας, στην Καλαμάτα όμως η αχόρταγη θάλασσα, «μασούλησε» το υπόστρωμα του δρόμου, φτάνοντας ως…τον αποχετευτικό αγωγό! 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν την τεράστια τρύπα που προκλήθηκε από την υποχώρηση του δρόμου, ενώ έκαναν το σταυρό τους που δεν θρήνησαν θύματα, αφού χθες το μεσημέρι πέρασε από το σημείο βυτιοφόρο, δημιουργώντας την τρύπα, αφού το τσιμέντο κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα! 

Την ώρα που η τοπική αυτοδιοίκηση και η κατασκευάστρια εταιρία του αποχετευτικού δικτύου μαλώνουν για την 
κακοτεχνία που…ξεσκέπασε η συγκεκριμένη τρύπα, οι κάτοικοι αναγκάζονται να παρακάμψουν από το δρόμο της Μάνης, κάνοντας έναν τεράστιο κύκλο, αφού ο δρόμος για καιρό θα είναι εκτός λειτουργίας!

Βγήκε η… θάλασσα στη στεριά και στην Κόρινθο!

Τα κύματα σκέπασαν το παραλιακό μέτωπο των δήμων Βάχου και Λεχαίου, στην Κόρινθο, βγάζοντας στην στεριά άμμο και βότσαλα. Οι κάτοικοι της Κορίνθου έγιναν και εκείνοι θεατές στο ίδιο έργο που φαίνεται να…παίζεται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με την στάθμη της θάλασσας να ανεβαίνει επικίνδυνα.

«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό προς το παρόν, τα συνεργεία μας είναι σε επιφυλακή, και άμεσα αποκαθιστούν τις ζημιές» δηλώνει στο NewsIt.gr o Νίκος Χριστοδουλόπουλος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λεχαίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ




Δείτε φωτογραφίες από τις πλημμύρες στην Άρτα – ΦΩΤΟ από την ΗΧΩ Άρτας

Αρκετές περιοχές όμως της χώρας κινδύνεουν να γίνουν..νησιά από το παλιρροϊκό “τσουνάμι” που δεν λέει να κοπάσει.

Σάμος, Αμφιλοχία, Βόλος, Ρίο κ.α. έγιναν ένα με τη θάλασσα. Αποκαλυπτικό Φωτορεπορτάζ! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε