Ελλάδα

Η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε φραστικό επεισόδιο με τον Κυριάκο Βελόπουλο στη Βουλή – «Είσαι μάνα εσύ;»

Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην ίδια και στον Κυριάκο Βελόπουλο στη Βουλή αποκάλυψε η Τζώρτζια Κεφαλά, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Όπως περιέγραψε η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλησε να απευθυνθεί στα παιδιά που επισκέπτονται το ελληνικό Κοινοβούλιο παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις από τα θεωρεία της αίθουσας.

 Ωστόσο, τα σχόλια που τους έκανε ενόχλησαν τη Τζώρτζια Κεφαλά, που εκείνη τη στιγμή καθόταν στα έδρανα μαζί με την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Φαντάζομαι τι κριτική θα έχεις δεχθεί και τι συμβουλές. «Μην το κάνεις αυτό στο παιδί σου», «Πώς είσαι έτσι;», αν μεγαλώνεις τα παιδιά σου σωστά», τη ρώτησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον».

«Μα και μέσα στη Βουλή έγινε ένα επεισόδιο με τον κύριο Βελόπουλο, ο οποίος άρχισε να μιλάει στα παιδιά που έρχονται στα θεωρεία ως επισκέπτες. Του λέω «μη μιλάς στα παιδιά»… και μου λέει «είσαι μάνα εσύ;», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Είσαι μάνα εσύ; Και γελάς… Μ’ αρέσει που το παίρνεις έτσι αστεία», παρατήρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μα τι να πω; Αυτά δείχνουν τι είναι ο καθένας», σχολίασε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πω θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
8
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος