Στον αέρα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία λόγω εκλογών! Άσχημα μπήκε η Πρωτοχρονιά για τους εργαζόμενους της ΕΑΒ. Η ΕΑΒ περίμενε πως και πως το συμβόλαιο για το πρόγραμμα επανεργοποίησης των αεροσκαφών P 3 Orion του ΠΝ.
Οι πληροφορίες λένε όμως ότα παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας ενέκρινε τα σχετικά κονδύλια ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας δεν θα υπογράψει την ενργοποίηση του προγράμματος!
Αποτέλεσμα η ΕΑΒ να χάσει 100 εκατομμύρια που περίμενε για να κινηθεί. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η απόφαση -λόγω εκλογών λένε- μπορεί να οδηγήσει σε ντόμινο εξελίξεων .
Κι αυτό γιατί υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά των αμερικανών που εμπλέκονται στο προγραμμα και οι οποίοι επί της ουσίας κρατούν ανοιχτή την ΕΑΒ.