Το 24χρονο θύμα λαβώθηκε από μικρό μαχαίρι, την ώρα που μάζευε φράουλες με τον συνάδελφό του - Συνελήφθη ο δράστης
Νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 24χρονου Αιγύπτιου που έγινε σήμερα το μεσημέρι (17.05.2025) στην περιοχή Ψάρι Βάρδας στην Ηλεία.
Όπως όλα δείχνουν, η δολοφονία έγινε σε χωράφι στην Ηλεία, όταν το 24χρονο θύμα και ο 23χρονος ομοεθνής δράστης, ήρθαν σε λογομαχία την ώρα που μάζευαν φράουλες.
Τότε ο 23χρονος του κάρφωσε ένα μικρό μαχαίρι στην καρδιά με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αιμόφυρτο στο έδαφος.
Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως ο δράστης αφού δολοφόνησε τον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων εργατών, συνέχισε να μαζεύει φράουλες λες και δεν συνέβη τίποτα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον αιμόφυρτο Αιγύπτιο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές ενώ την υπόθεση δολοφονίας έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ήλιδας.