Ελλάδα

Ίλιον: Τοξικομανής «μπούκαρε» σε σπίτι ζευγαριού, τραυμάτισε ένα άτομο, λιποθύμησε και λίγο μετά πέθανε

Ο 37χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και πριν φτάσει ασθενοφόρο έχασε τις αισθήσεις του, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Νεκρός είναι ένας 37χρονος άντρας, ο οποίος υπό την επήρεια ναρκωτικών, ακολούθησε μία γυναίκα, μπήκε στο σπίτι της στο Ίλιον και τραυμάτισε τον σύζυγό της.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (10.05.2025), όταν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για την παρουσία του 37χρονου χρήστη ναρκωτικών, ο οποίος φερόταν να παρενοχλεί ηλικιωμένα άτομα σε διαμέρισμα, στο Ίλιον.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία εντόπισε τον 37χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, ο οποίος είχε «μπουκάρει» σε σπίτι γειτονικού ζευγαριού, παρά τη θέληση της γυναίκας, την οποία προηγουμένως είχε ακολουθήσει, προκαλώντας ζημιές στο διαμέρισμα και τραυματίζοντας τον σύζυγό της.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν συγγενή του συζύγου, ο οποίος έφτασε άμεσα στο σημείο με σκοπό να τον ηρεμήσει.

Οι αστυνομικοί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο 37χρονος, κατάφεραν με δυσκολία να τον ακινητοποιήσουν και να τον απομακρύνουν από το διαμέρισμα.

Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς, σύμφωνα με δήλωση του συγγενικού του προσώπου, ο 37χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ο 37χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ μεταφέρθηκε ζωντανός σε νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προβλεπόμενη διαδικασία πειθαρχικής διερεύνησης των συνθηκών του συμβάντος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη – Φέρεται να έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 23χρονος, να φτάνει στο σπίτι του 27χρονου Φραγκιαδάκη, και να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη δευτερόλεπτα μετά
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης έπειτα από έκρηξη βόμβας το προηγούμενο βράδυ σε υπό κατασκευή σπίτι 10
Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τη χειροβομβίδα που πέταξαν στο σπίτι του αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού στη Νίκαια
Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, φαίνεται η χειροβομβίδα που περισυνέλλεξαν οι αρχές ενώ από αυτό που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ είναι ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και ποιος έδωσε την εντολή
Χειροβομβίδα