Ελλάδα

Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μάνα και να αυτοκτόνησε – Η καραμπίνα και οι καυγάδες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τους αναλυτές του Ανθρωποκτονιών η υπόθεση της Ηλιούπολης μοιάζει με κινηματογραφικό θρίλερ, ωστόσο επικρατέστερο σενάριο θεωρείται πλέον ο γιος να σκότωσε τη μάνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. 

Κάποια στοιχεία οδηγούν στο ενδεχόμενο της οικογενειακής τραγωδίας με τον 36χρονο γιο να σκοτώνει την 63χρονη μητέρα του και στην συνέχεια να αυτοκτονεί και άλλα στο σενάριο να υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο – ο μυστηριώδης δολοφόνος – που τους εκτέλεσε πριν μια εβδομάδα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης και εξαφανίστηκε σαν φάντασμα.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καραμπίνα (το όπλο του εγκλήματος) υπήρχε στο σπίτι, όπως επίσης το προφίλ του 36χρονου με τον εσωστρεφή χαρακτήρα, την ως αντικοινωνική συμπεριφορά και τους καυγάδες με την μητέρα του συνηγορούν στο ενδεχόμενο το σκηνικό του διπλού θανάτου να το έστησε ο ίδιος. Δηλαδή μετά από έντονο καυγά με τη μητέρα του να άρπαξε την καραμπίνα και όπως καθόταν στην καρέκλα να την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε και με κάποιο τρόπο να κατάφερε να φτάσει στο δωμάτιο, στο οποίο ξεψύχησε. Ο ίδιος φέρει τραύμα στο μάγουλο από τον πυροβολισμό, ενώ ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι προηγήθηκε ο θάνατος της μητέρας. 

Όσο περνούν οι ώρες το σενάριο της δολοφονίας και της αυτοκτονίας θεωρείται και το επικρατέστερο.  

Προβληματίζει ο καραμπίνα

Το γεγονός ότι η καραμπίνα βρέθηκε αρκετά μακριά από το πτώμα του 36χρονου ανοίγει την πόρτα και στο δεύτερο σενάριο. Αυτό της διπλής δολοφονίας. Να μπήκε δηλαδή από την πίσω πόρτα που βρέθηκε ξεκλείδωτη ο δολοφόνος – πιθανότατα δεν είναι διαρρήκτης – να έγινε αντιληπτός από το γιο, που πήρε την καραμπίνα του σπιτιού να αμυνθεί, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο να το πήρε στα χέρια του ο δολοφόνος και αφού τους ακινητοποίησε τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Άλλωστε το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου δεν βρέθηκε “ψαγμένο και αναστατωμένο”, χρήματα υπήρχαν στο σπίτι και δεν τα πήρε, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να προσδιορίσει αν λείπει κάτι άλλο. Μάλιστα, υπάρχουν και μαρτυρίες γειτόνων που αναφέρουν ότι το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (4.4.2024) είδαν έναν μαυροφορεμένο άγνωστο νεαρό άνδρα με σακίδιο να βρίσκεται στην ταράτσα της διπλανής οικοδομής.

Στο διαμέρισμα έμενε η 63χρονη γυναίκα που δούλευε ως τηλεφωνήτρια σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Στο ισόγειο η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας και στο υπόγειο ο 36χρονος γιος. Ένας νεαρός άνδρας που δεν είχε προσωπική ζωή και δούλευε περιστασιακά ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν από περίπου τρία χρόνια από ανακοπή.

Οι έρευνες των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών κινούνται σε τρία επίπεδα:

  • Ψάχνουν στην καραμπίνα για αποτυπώματα.
  • Στα χέρια του 36χρονου για ίχνη πυρίτιδας 
  • Στα κινητά τηλέφωνα της μάνας και του γιού για να ανιχνεύσουν κρίσιμα στοιχεία.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήμουν στο μπάνιο», κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης στον Πειραιά που έκανε βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια αναστάτωση ούτε κάποια σημάδια πάλης, ενώ θα εξεταστεί και η σορός της άτυχης κοπέλας
Πειραιάς
Στην Ασφάλεια ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από την πολυκατοικία στον Πειραιά – Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης στον 50χρονο και στην 25χρονη – Για αγαπημένο ζευγάρι μιλάνε οι γείτονες - Ο 50χρονος φέρεται να είπε πως ήταν στο μπάνιο όταν έγινε η τραγωδία
Πειραιάς
22