Ελλάδα

Ιωάννινα: Απεγκλώβισαν τον οδηγό του λεωφορείου – Τέσσερις επιβάτες τραυματίες

Η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αλβανικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αυλώνα-Αθήνα, ξέφυγε από την πορεία του στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων-Αθηνών στη αρχή της Κανέττας με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά 4 επιβάτες.

Σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του λεωφορείου και απεγκλωβίστηκε λίγο μετά τις 15:00 από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε ήδη στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

 Από τα πρώτα στοιχεία, λόγω της βροχής ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια. Η συγκοινωνία έχει διακοπεί για τα μεγάλα οχήματα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 12 άτομα και αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες συνέχισαν την πορεία τους προς την Αθήνα με άλλο λεωφορείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φωτιά σε λεωφορείο στην Εθνική – Τρόμος για 70 επιβάτες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 41
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη