Ελλάδα

Ηράκλειο: Μαθήτρια αποκάλυψε στην ψυχολόγο της ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά – Συνελήφθη ο πατέρας της

Η ανήλικη αποκάλυψε στην ψυχολόγο του σχολείου της τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα

Αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας γυμνασίου από τον ίδιο της τον πατέρα, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο φέρεται να άνοιξε την καρδιά της στην ψυχολόγο του σχολείου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη με αποτέλεσμα η λειτουργός να απευθυνθεί στις αρχές.

Ο 40χρονος πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη την Παρασκευή (14.02.2025) στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο το υπόβαθρο της υπό διερεύνησης υπόθεσης είναι πολύ πιο σοβαρό, σοκαριστικό και «σκοτεινό».

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 4
«Ποιός πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος ψυκτικός, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που ανέφερε: «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα»
Ο Σπύρος Σέββος 1
Χτύπησαν τον 36χρονο γιατρό μπροστά στον γιο του για ένα κόκκινο φανάρι - Η στιγμή του ξυλοδαρμού στην Θεσσαλονίκη
Η αιτία της επίθεσης, ήταν γιατί οι 4 άντρες θεώρησαν πως ο 36χρονος οδηγούσε αργά, με συνέπεια να τους καθυστερήσει και να τους «πιάσει» το κόκκινο φανάρι
Η στιγμή της επίθεσης στον 36χρονο γιατρό 2