Ελλάδα

Ηράκλειο: Τροχαίο με εγκατάλειψη 11χρονης

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το 11χρονο κορίτσι και το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Τροχαίο με παράσυρση πεζού και πιο συγκεκριμένα ενός 11χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (07.01.2025) στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τροχαίο συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και στην συνέχεια εγκατέλειψε ένα 11χρονο κορίτσι στην οδό Μελίνας Μερκούρη στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σε καλή κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο