Ελλάδα

Ιτέα: Ανήλικοι συνελήφθησαν για βανδαλισμούς σε σχολικό κτίριο – Προκάλεσαν ζημιές ύψους άνω των 50.000 ευρώ

Στο εδώλιο και οι γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, ήταν οι πρωταγωνιστές των βανδαλισμών σε σχολικό κτίριο της Ιτέας, το οποίο στεγάζει το Γυμνάσιο αλλά και το Λύκειο της περιοχής.

Σύμφωνα με το LamiaReport, εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Ιτέας, με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν να αφορούν διακεκριμένες κλοπές.

Οι ζημιές που φέρεται να έχουν προξενήσει στο χώρο κυρίως του Γυμνασίου, είναι άνω των 50.000 ευρώ.

Και οι τέσσερις, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, οδηγήθηκαν ενώπιον των Δικαστικών Αρχών, όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Δελφών, αναφέρει ότι ο καθαρισμός του χώρου και η αποκατάσταση των φθορών θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής από τις αστυνομικές αρχές «… ώστε η σχολική κοινότητα να ξεκινήσει απρόσκοπτα τη νέα σχολική χρονιά».

Όπως επισημαίνει το LamiaReport, το μεσημέρι θα δικαστούν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και οι γονείς των συλληφθέντων, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο πατέρας του είχε σκοτωθεί στον ίδιο δρόμο στη Ρουμανία» συγκλονίζει η θεία του Δημήτρη Μαρωνίτη που «έφυγε» στο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
«Στον ίδιο δρόμο που σκοτώθηκε ο πατέρας του σκοτώθηκε και το παιδί μας» αποκαλύπτει στο newsit.gr η θεία του 27χρονου οπαδού του «Δικεφάλου του Βορρά»
Δημήτρης Μαρωνίτης
Δένδιας: Ανανεώνεται η αμυντική συμφωνία αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής με την Γαλλία
«Η φρεγάτα «Κίμων» αποτελεί το επιστέγασμα της εμβληματικής μας συνεργασίας. Μετά τις αναβαθμίσεις που προγραμματίζουμε, οι φρεγάτες αυτές θα φέρουν στρατηγικά όπλα», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Κατρίν Βοτρίν