Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη 13/04

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ζεστός θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22, στην Ήπειρο από 1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: 5 χρόνια και 6 μήνες η ποινή στον Δημήτρη Μελά και την πρώην διευθύντρια ελέγχων στον Οργανισμό 
Είναι η πρώτη καταδικαστική απόφαση για τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Μελά, ο οποίος ερευνάται και από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελια για το κακούργημα της απιστίας
Δικαστήριο 6
Ρόδος: Ένοχος ο 44χρονος που προκάλεσε το τροχαίο με τις δύο νεκρές για απόπειρα αφαίρεσης του «εγκεφάλου» της BMW
Το αυτοκίνητο φυλασσόταν σε εταιρεία μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη από την τροχαία - Προσέγγισε 2 διαφορετικούς υπαλλήλους ζητώντας την αφαίρεση του καταγραφέα
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 6
Συγκλονισμένοι η σύζυγος και ο γιος του Βασίλη Λεβέντη Μάριος Γεωργιάδης στο τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Στην κηδεία του Βασίλη Λεβέντη παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Βασιλική Θάνου, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας και ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς
Κηδεία του Βασίλη Λεβέντη
14