Ελλάδα

Καιρός – Meteo: «Έσπασε» το όριο των 40 βαθμών σε 4 πόλεις της χώρας

Ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά την Παρασκευή (19.08.2022), σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου. Δείτε τις πόλεις, όπου ο υδράργυρος χτύπησε «κόκκινο». 

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι μέγιστες θερμοκρασίες στη χώρα την Παρασκευή (19.08.2022) ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς, με τις θερμότερες περιοχές να εντοπίζονται στην Αργολίδα, στη Λακωνία και στη Φθιώτιδα.

Δείτε τον χάρτη του meteo με τις πόλεις που «έβρασαν» περισσότερο από όλες τις άλλες: 

Meteo Poleis Zesti

Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Άργος, με 40,6 βαθμούς Κελσίου. Οι επόμενες υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της ημέρας καταγράφηκαν σε Σπάρτη (40,3), Κρανίδι (40,2), Στυλίδα (40,1) και Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (39,8).

Σε περισσότερους από 130 σταθμούς του δικτύου του Αστεροσκοπείου η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση από ομάδα φοιτητών σε βάρος του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη στο Αριστοτέλειο – «Οι αποφάσεις της Συγκλήτου δεν υπόκεινται σε εκβιασμούς ή πιέσεις»
Ο αντιπρύτανης μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σύμφωνα με ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ειδικές Δυνάμεις: Εκπαίδευση με τα νέα τυφέκια υψηλής ακρίβειας της SAKO TRG-M10
Η αναβάθμιση οπλισμού με την οποία η ακρίβεια πυρός, δυνατότητα εμπλοκής σε μεγάλες αποστάσεις, επιβιωσιμότητα και διακλαδική συνεργασία ενισχύονται και δημιουργούν νέο επίπεδο επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας
Ειδικές Δυνάμεις
Λουκέτο στον παράνομο οίκο ευγηρίας στους Αμπελόκηπους - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 6.500 ευρώ
Η κατηγορούμενη είχε θέσει όρο οι ηλικιωμένες να μην διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, ενώ είχε απειλήσει συγγενή φιλοξενούμενης να της καταθέσει 2.000 ευρώ αλλιώς θα εγκατέλειπε τη γυναίκα σε κάδο σκουπιδιών
Αμπελόκηποι: Λουκέτο στον παράνομο οίκο ευγηρίας – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 6.500 ευρώ 5