Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Ηλιόλουστος με άνοδο της θερμοκρασίας την Τρίτη (21/6)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι αύριο Τρίτη (21.6.2022) το πρωί ο καιρός, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως αναφέρει η πρόβλεψη του meteo, ο καιρός μπορεί να είναι και βροχερός καθώς ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις στα ορεινά των βορείων ηπειρωτικών.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 17 έως 35, στη Θεσσαλία από 20 έως 36, στην Ήπειρο από 13 έως 30, στην Ανατολική Στερεά από 17 έως 36, στη Δυτική Στερεά από 17 έως 32, στην Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 31, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 17 έως 32, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 18 έως 31 και στην Κρήτη από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 Μποφόρ.

Ο καιρός αύριο στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ - Το μήνυμα που εμφανίζεται
Όπως φαίνεται, πρόκειται για επίθεση τύπου web defacement, κατά την οποία οι δράστες αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον διακομιστή και αντικαθιστούν την αρχική σελίδα του ιστοτόπου με δικό τους περιεχόμενο
Κυβερνοεπίθεση στον ΕΦΕΤ
Χαλάνδρι: «Ο 17χρονος και ο φίλος του πήραν αλκοόλ με πλαστό δίπλωμα, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν τον είδε να πέφτει από το μπαλκόνι» λέει εργαζόμενη στο ξενοδοχείο
«Ο νεαρός είπε ότι στην αρχή είχαν πάει σε περίπτερο να πάρουν αλκοόλ και δεν τους έδωσαν, μετά σκέφτηκαν να φτιάξουν την πλαστή άδεια οδήγησης και έτσι την έδειξαν στο μίνι μάρκετ και κατάφεραν να αγοράσουν αλκοόλ»
Πτώση 17χρονου στο Χαλάνδρι
Πάνω από 150 συλλήψεις την τελευταία τριετία για γκαζάκια – Οι 191 δικογραφίες και τα ερωτήματα για την ποινική έκβαση τους
Την τελευταία τριετία έχουν σχηματιστεί 191 δικογραφίες για υποθέσεις που αφορούν τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών σε γραφεία, εταιρίες, σπίτια ακόμα και σε αυτοκίνητα
Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη