Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Μεγάλη Τρίτη με βροχές και καταιγίδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Άστατος είναι ο καιρός και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (19.04.2022), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας και βαθμιαία να σταματούν.

Ειδικότερα, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει βροχερό μέχρι και το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και οι επόμενες μέρες αναμένεται να κυλήσουν πιο ομαλά. Σύμφωνα με το Meteo.gr, τοπικές βροχές προβλέπονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης θα περιοριστούν σημαντικά.

Δείτε χάρτες: 

meteo meteo

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με γενικά βελτιωμένο καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τη Μεγάλη Τετάρτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο 3