Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Καιρός – Meteo: Μεγάλη Τρίτη με βροχές και καταιγίδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός την Παρασκευή (07/01) με βροχές σε όλη τη χώρα

Άστατος είναι ο καιρός και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (19.04.2022), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας και βαθμιαία να σταματούν.

Ειδικότερα, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει βροχερό μέχρι και το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και οι επόμενες μέρες αναμένεται να κυλήσουν πιο ομαλά. Σύμφωνα με το Meteo.gr, τοπικές βροχές προβλέπονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης θα περιοριστούν σημαντικά.

Δείτε χάρτες: 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με γενικά βελτιωμένο καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τη Μεγάλη Τετάρτη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις