Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Βελτιωμένος αύριο Πέμπτη (3/3) με λίγα σύννεφα – Ανεβαίνει και η θερμοκρασία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου αναμένεται για αύριο Πέμπτη (3.3.2022), σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού του meteo, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 11, στην Ήπειρο από -6 έως 11 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -8 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 11 βαθμούς, ενώ στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 Μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Βασίλη Λεβέντη: Συγκλονισμένοι η σύζυγος και ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης στο τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών την περασμένη Τετάρτη, λένε η οικογένεια και οι φίλοι...
Κηδεία του Βασίλη Λεβέντη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δικαστεί για κακούργημα από ανώτερο δικαστήριο ο Δημήτρης Μελάς και μια πρώην διευθύντρια ελέγχων αποφάσισε το δικαστήριο
«Προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα, με τη συνολική βλάβη να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ και γι' αυτό παραπέμπει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων»
ΟΠΕΚΕΠΕ