Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Καιρός – Αίγινα: Σκηνές τρόμου για τους 330 επιβάτες του πλοίου Αχαιός – Επέστρεψε στον Πειραιά και ξαναγύρισε

Καιρός – Αίγινα: Σκηνές τρόμου για τους 330 επιβάτες του πλοίου Αχαιός – Επέστρεψε στον Πειραιά και ξαναγύρισε

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών μέσα σε πλοίο της γραμμής από Πειραιά για Αίγινα που έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή λίγο έξω από το λιμάνι του νησιού.

Το ταξίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ από τους θυελλώδεις ανέμους που δεν επέτρεψαν σε όλους τους επιβάτες να αποβιβαστούν στο λιμάνι της Αίγινας.
Η μανιασμένη θάλασσα και τα κύματα έκαναν το ταξίδι εφιάλτη για τους 330 επιβάτες που βρέθηκαν μέσα στο πλοίο και δεν γνώριζαν αν τελικά θα φτάσουν στον προορισμό του.

Σύμφωνα και με τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο καπετάνιος φαίνεται ότι δυσκολεύτηκε αρκετά για να προσεγγίσει το λιμάνι της Αίγινας με τους επιβάτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η αρχική πρόβλεψη για τους ανέμους διαψεύστηκε στην πορεία αφού στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ κάνοντας δύσκολη την πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις λιμενικές αρχές ο καπετάνιος μετά από προσπάθειες έδεσε τελικά στο λιμάνι της Αίγινας κατέβηκαν ελάχιστοι επιβάτες όμως έκρινε πως η συνέχιση της αποβίβασης εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Μάλιστα η μανία του ανέμων ήταν τόσο μεγάλη που έσπασαν τζάμια στο πλοίο με την αγωνία των επιβατών να είναι έκδηλη.

@heavyrockstudio

Έσπασε τζάμι λόγω μεγάλου κυματισμού….!!! Πειραιάς Αίγινα #aeginaisland #aeginagreece #seastorm

♬ πρωτότυπος ήχος – Heavy Rock

Έτσι ο καπετάνιος του πλοίου αποφάσισε να διακόψει εσπευσμένα την αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι της Αίγινας και να γυρίσει ξανά στο λιμάνι του Πειραιά.

Αφού το πλοίο της γραμμής επέστρεψε ξανά στο λιμάνι του Πειραιά αποφασίστηκε μετά από λίγη ώρα να επιστρέψει ξανά στο αρχικό του δρομολόγιο φτάνοντας στην Αίγινα και αποβιβάζοντας όλους τους επιβάτες που είχαν προορισμό το νησί του Αργοσαρωνικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις