Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Ανακοινώσεις σε λίγη ώρα για τα μέτρα που αποφασίστηκαν

καιρός
Φωτογραφία: Intime

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναφορικά με τα «χτυπήματα» που καταφέρνει ο καιρός εδώ και ώρες σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στα επόμενα 30 λεπτά θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη με τις αποφάσεις για προληπτικά μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία για το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, σε πρωτοφανείς εισηγήσεις προχώρησε νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος», που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Αττική.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τις εξής εισηγήσεις:

  • Τηλεργασία την Παρασκευή (15.10.2021)
  • Κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών
  • Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 3 έως τις 6 τα ξημερώματα
  • Κλείσιμο του Κηφισού (εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας) και στα δύο ρεύματα, με την Αστυνομία και τον Στρατό να βγαίνουν στους δρόμους για να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στους πολίτες.

Click4more: Καιρός: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πάνω από 1.000 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως ειδικά η εισήγηση για το κλείσιμο του Κηφισού ήταν του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Μένει να φανεί πόσες και… ποιες από αυτές τις εισηγήσεις «πέρασαν» και τι τελικά θα ανακοινωθεί σε λίγα λεπτά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις