Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες!

Καιρός – Αρναούτογλου: Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες!

ΚΑΙΡΟΣ. Ιδιαίτερη προσοχή λόγω ενισχυμένων βοριάδων τις επόμενες ώρες. Δείτε που θα βρέξει. Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου, τι προβλέπει η ΕΜΥ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (07.08.2019) η ΕΜΥ. Ο καιρός θα θυμίζει ξανά συνθήκες… Σαχάρας τις επόμενες μέρες, με θερμοκρασίες που θα φτάνουν έως και τους 40 βαθμούς και θα κάνουν τη χώρα καμίνι έως τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας!

Ο Σάκης Αρναούτογλου, όμως, μας εφιστά την προσοχή, καθώς όπως αναφέρει, οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 μποφόρ! Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων αναφέρει: “Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το Σαβ/κύριακο και κυρίως την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ!

Βροχές δεν προβλέπονται τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός και όσον αφορά στην προβλεπόμενη πορεία του υδραργύρου έως και λίγο μετά τον 15Αύγουστο δεν έχει αλλάξει τιποτα από αυτά που σας έχω αναφέρει ήδη από την περασμένη κιόλας εβδομάδα και ισχύει το ποστ με το μετεωγραμμα ακριβώς πιο πάνω!”

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook.

Προσοχή!Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το Σαβ/κύριακο και κύριως την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ!Κάντε κλικ πάνω στο βίντεο και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση στον τίτλο!Βροχές δεν προβλεπονται τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός και όσον αφορά στην προβλεπόμενη πορεία του υδραργύρου έως και λίγο μετά τον 15Αύγουστο δεν έχει αλλάξει τιποτα από αυτά που σας έχω αναφέρει ήδη απο την περασμένη κι όλας εβδομάδα και ισχύει το ποστ με το μετεωγραμμα ακριβώς πιο πάνω! Με εκτίμησηΣάκης Αρναούτογλου

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Mittwoch, 7. August 2019

Την ίδια στιγμή, “εφιαλτική” είναι η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα. Δείτε εδώ την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για τις επόμενες μέρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις