Παρασκευή, 21 Ιουν.
34oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: Με καύσωνα μπαίνει ο Ιούνιος – Οι περιοχές που η θερμοκρασία θα φτάσει 39 βαθμούς

Καιρός – Αρναούτογλου: Με καύσωνα μπαίνει ο Ιούνιος – Οι περιοχές που η θερμοκρασία θα φτάσει 39 βαθμούς

Με υψηλές θερμοκρασίες θα μπει ο Ιούνιος και μάλιστα σε κάποιες περιοχές θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ένα μίνι καύσωνα θα βιώσουμε από την Κυριακή (2.06.2024) που θα κρατήσει ως και την Πέμπτη (06.06.2024) με την θερμοκρασία να φτάνει σε κάποιες περιοχές και τους 39 βαθμούς.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί πως θα κινηθεί η μέση θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνει μάλιστα ότι σε κάποιες περιοχές θα είναι υψηλότερη 2 με 3 βαθμούς όπως σε δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, στην Αττική και στην Κρήτη μακριά από τη θάλασσα.

Αντίθετα σε ορεινές περιοχές με υψόμετρο από 500μ. και πάνω θα είναι χαμηλότερη 3 με 6 βαθμούς και στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 5 βαθμούς πιο κάτω.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 5/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας !

Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαίου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! 

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους

Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου»

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις