Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: «Νεφική μάζα» την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός - Αρναούτογλου
Φωτογραφία από: YouTube.

Μια νεφική μάζα…. έρχεται την προσεχή Κυριακή, 14.11.2021, σύμφωνα με την πρόγνωση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με το τι ετοιμάζει ο καιρός.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, «μία νεφική μάζα από τη Νοτιοδυτική Ελλάδα φαίνεται να κινείται από τα δυτικά-νοτιοδυτικά προς τα βόρεια-βορειοανατολικά» και «αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές και ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα περισσότερα δυτικά τμήματα».

Ο ίδιος τόνισε ακόμα πως «δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν κάποιες τοπικές βροχές στην Ανατολική Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά και την Αττική», επισημαίνοντας, ωστόσο, πως αυτό μπορεί να συμβεί από το απόγευμα προς το βράδυ της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, ο μετεωρολόγος δήλωσε πως «δεν θα σταματήσει αυτή η έλευση νεφώσεων από τη Δυτική, Νοτιοδυτική Ελλάδα», σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τονίζοντας πως «ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του, αν και στις ορεινές περιοχές θα είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου, και τη Δευτέρα θα είναι πυκνά τα σύννεφα και αναμένονται λίγο περισσότερες τοπικές βροχές.

Καιρός: Δείτε όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου (σ.σ. μετά το 10:28)

Φωτογραφίες από: YouTube.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις