Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός – Αρναούτογλου: «Παρέλαση» χαμηλών βαρομετρικών από την Παρασκευή

Καιρός - Αρναούτογλου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Ο καιρός… αγριεύει. Η συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε όλη τη χώρα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη, 23.11.2021, ο καιρός θα έχει αρκετή συννεφιά και τοπικές βροχές. Περισσότερο θα επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα, όπου το πρωί χρειάζεται προσοχή καθώς θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες και η περιοχή επλήγη και αυτές τις μέρες από έντονες βροχοπτώσεις.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία μετατοπίζεται ανατολικά σε κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Στερεά και Εύβοια με βροχές και κατά τόπου ισχυρές καταιγίδες.

Στην Αττική την Τρίτη θα σημειωθούν βροχές ή και τοπικές καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι έντονες και θα διατηρηθούν μέχρι το βράδυ.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες κατά τόπου βροχές και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Την Παρασκευή αναμένεται νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού, πρόσκαιρη και με βροχές ενώ μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει. Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη Δυτική Ελλάδα, όπου μετά την Παρασκευή θα έχουμε παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών και θα δέχεται τις περισσότερες και πιο έντονες βροχοπτώσεις.

Καιρός – Δείτε την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις