Ελλάδα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018: Τι καιρό θα κάνει όλη την εβδομάδα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 - Τις τελευταίες μέρες οι άνεμοι... να προβληματίζουν τους εκδρομείς, ωστόσο ο καιρός θα είναι καλός τις επόμενες ημέρες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αν και σήμερα (Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018) προβλέπονται για ορισμένες περιοχές της χώρας ακόμη και βροχές, σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για σήμερα, Δευτέρα:

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σημειώσει μικρή άνοδο.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Θερμοκρασία από 19 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 18 ως 33 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, όμως το απόγευμα στη δυτική Στερεά και κυρίως στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Θερμοκρασία 18 ως 34 βαθμοί.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα το απόγευμα και θερμοκρασία από 18 ως 34 βαθμούς.

Κυκλάδες-Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία από 22 ως 31 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία από 23 ως 32 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και το Δεκαπενταύγουστο. Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο καιρός θα είναι πολύ καλός τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπεντάυγουστο, μόνο οι βοριάδες έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από αύριο, Τρίτη 14/8.

Δείτε την ανάρτηση με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/photos/a.1436771799895567.1073741828.1421480111424736/2105987032974037/?type=3&theater

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Νέστορα: «Οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή»
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα μετά την σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της Βάγιας Νέστορα - Το «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ αλλά και στην Αλεξία Μπακογιάννη που της συμπαραστάθηκε
Εξόδιος ακολουθία της Βάγιας Νέστορα στην Κοζάνη.   Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026   (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Marfin: Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος – Το χρονικό της δολοφονίας τριών αθώων ανθρώπων και ενός αγέννητου παιδιού
Δεκαέξι χρόνια μετά ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα ανοίγει ξανά και όλοι ελπίζουν για δικαίωση της μνήμης της Αγγελικής, της Βιβής και του Νώντα
Φωτογραφία αρχείου από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της τράπεζας MARFIN στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, κατά την διάρκεια απεργιακής διαδήλωσης στις 5 Μαΐου 2010. Από τον εμπρησμό έχασαν την ζωή τους η 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο 36χρονος Επαμεινώνδας Τσάκαλης. 
(PHASMA
5