Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018: Τι καιρό θα κάνει όλη την εβδομάδα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018: Τι καιρό θα κάνει όλη την εβδομάδα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 – Τις τελευταίες μέρες οι άνεμοι… να προβληματίζουν τους εκδρομείς, ωστόσο ο καιρός θα είναι καλός τις επόμενες ημέρες.

Αν και σήμερα (Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018) προβλέπονται για ορισμένες περιοχές της χώρας ακόμη και βροχές, σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για σήμερα, Δευτέρα:

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σημειώσει μικρή άνοδο.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Θερμοκρασία από 19 ως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 18 ως 33 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, όμως το απόγευμα στη δυτική Στερεά και κυρίως στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Θερμοκρασία 18 ως 34 βαθμοί.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα το απόγευμα και θερμοκρασία από 18 ως 34 βαθμούς.

Κυκλάδες-Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία από 22 ως 31 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία από 23 ως 32 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και το Δεκαπενταύγουστο. Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο καιρός θα είναι πολύ καλός τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπεντάυγουστο, μόνο οι βοριάδες έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από αύριο, Τρίτη 14/8.

Δείτε την ανάρτηση με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Donnerstag, 9. August 2018

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις