Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018: Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018: Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 – Οι άνεμοι μπορεί… να προβληματίζουν τους εκδρομείς, ωστόσο ο καιρός προβλέπεται να είναι αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αίθριος.

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 – Για σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου προβλέπεται ηλιοφάνεια, αλλά με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 21 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, το Δεκαπενταύγουστο 2018 ο καιρός θα είναι στα Δυτικά, τα Βόρεια και τα Κεντρικά νεφελώδης. Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 – Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο 2018 – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και το Δεκαπενταύγουστο. Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο καιρός θα είναι πολύ καλός τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο 2018, μόνο οι βοριάδες θα αγγίζουν τα 6-7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από σήμερα, Τρίτη 14/8.

Δείτε την ανάρτηση με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Donnerstag, 9. August 2018

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις