Ελλάδα

Καιρός: Δεμένα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων

Δεμένα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου παραμένουν τα πλοία, λόγω ισχυρών ανέμων που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, φθάνουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό. Επίσης, από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες και από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο super jet για Κέα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έτρεξαν στα χωράφια για να σωθούν τα 3 μέλη της οικογένειας που μαχαιρώθηκαν από τον 37χρονο στα Μέγαρα – «Δεν είναι κακός άνθρωπος»
Ο ξάδελφος του δράστη αποκάλυψε πως ο λόγος που ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού πιθανότητα ήταν ότι έμαθε πως θα εισαχθεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική
Πόρτα
1
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν έχουν απειληθεί οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά