Ελλάδα

Καιρός: Δεν λέει να φύγει ο Χειμώνας! Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

- Άνοιξη ήταν και... πέρασε - Χειμωνιάτικος και πάλι ο καιρός
- Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
- Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ
- Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέσα από... χάρτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τα καλά φαίνεται πως έχει “κατσικωθεί” ο Χειμώνας, καθώς μπορεί να έχουμε μπει στον μήνα της Άνοιξης… εκείνη όμως αγνοείται. 

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο με το οποίο προειδοποιεί για νεο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει το Σαββατοκύριακο σχεδόν σε όλη την χώρα.

Αναλυτικά ο καιρός: 

Νεα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Β. Σάββατο (11/03/2017):

Η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάννησα και πιθανώς το πρωί η κεντρική Μακεδονία.

Γ. Κυριακή (12/03/2017): Μέχρι το μεσημέρι, η Κρήτη, τα Δωδεκάννησα, και οι Κυκλάδες.

Δείτε στους χάρτες πως η κακοκαιρία θα επηρεάσει την περιοχή σας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη