Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή, που θα χιονίσει

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή, που θα χιονίσει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα μέχρι και την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Αστεροσκοπείου, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα βροχερός μέχρι την Παρασκευή εξαιτίας βαρομετρικού χαμηλού που καταφθάνει απόψε από τη Σικελία.

ΚΑΙΡΟΣ – ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: Άστατος ο καιρός μέχρι την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Αστεροσκοπείου.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε, μέχρι και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2020.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιόνια δεν προβλέπεται να πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Εκτός απροόπτου, περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Να σημειωθεί επίσης ότι σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ και οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά διαστήματα τοπικά τα εννέα μποφόρ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις