Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή, που θα χιονίσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα μέχρι και την Παρασκευή. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Αστεροσκοπείου, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα βροχερός μέχρι την Παρασκευή εξαιτίας βαρομετρικού χαμηλού που καταφθάνει απόψε από τη Σικελία.

ΚΑΙΡΟΣ – ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: Άστατος ο καιρός μέχρι την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Αστεροσκοπείου.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε, μέχρι και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2020.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιόνια δεν προβλέπεται να πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Εκτός απροόπτου, περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Να σημειωθεί επίσης ότι σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ και οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά διαστήματα τοπικά τα εννέα μποφόρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και 8 μποφόρ από την Τετάρτη - Σε Εύβοια και Κρήτη τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Σήμερα και αύριο αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες βροχές και χαμηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες – Θυελλώδεις οι άνεμοι από την Τετάρτη με θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου
Βροχή
Συγκλονιστικά βίντεο από τη φωτιά σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία - «Περάσαμε μέσα από τις φλόγες»
Η μία πλευρά της πολυκατοικίας έχει καεί ολοσχερώς - Η φωτιά ξεκίνησε από καφετέρια με ναργιλέδες, που πριν από 3 χρόνια είχε δολοφονηθεί ένας 23χρονος, με τις αρχές πλέον να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα
Καταστράφηκε ολοσχερώς η μία πλευρά της πολυκατοικίας
Ανανεώθηκε πριν 58 λεπτά
38
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι γιατροί έκαναν 300 πλασμφαιρέσεις τον χρόνο – «Ασθενείς κατέρρεαν και η 56χρονη συνέχιζε» λέει νοσηλεύτρια
Τα μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την 56χρονη, τα τελευταία λεπτά του Μαζωνάκη μέσα στην κλινική και η κατάθεση της νοσηλεύτριας που «καίει» τους γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης
16