Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές από την Κυριακή

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι

Με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να κυλήσει ο καιρός όλη την εβδομάδα, ενώ όπως όλα δείχνουν ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα «χτυπήσει» τη χώρα με χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και εκτεταμένες βροχές από την Κυριακή.

Σύμφωνα με ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για τον καιρό, αναμένεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας με ενισχυμένους βοριάδες αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Ο ίδιος αναφέρει «ήπιος καιρός έως το Σάββατο, ενώ στο τέλος της εβδομάδος και συγκεκριμένα την Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, πολλές βροχές, αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά».

«Ενδεικτικά η θερμοκρασία από τους 16 με 17 βαθμούς στην Αθήνα, φαίνεται να πέφτει στους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου με πολύ ενισχυμένους βοριάδες» σημειώνει.

 

Έτσι, φαίνεται σταδιακά να επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας να χτυπά τη χώρα μέσα στον Γενάρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ
5