Ελλάδα

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

Ο καιρός συνεχίζει να είναι άστατος, σε πολλές περιοχές της χώρας τα φαινόμενα θα είναι έντονα με ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς. Η ΕΜΥ επικαιροποποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. 

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Από την κακοκαιρία θα επηρεαστεί και η Αττική. Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν ως το πρωί του Σαββάτου (02.03.2024).

Αναλυτικά η επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου:

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 29-02-2024/1100 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Συνεχίζονται έως το πρωί του Σαββάτου (2-3-2024) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού:

Την Παρασκευή (01-03-24)

α. Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), πρόσκαιρα την ανατολική Πελοπόννησο, βαθμιαία στις Σποράδες, στην Εύβοια και στις Κυκλάδες.

β. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στις ανατολικές Κυκλάδες, ενώ βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Το Σάββατο (02/03/24)

Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και το πρωί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 3 κενά σημεία και οι αντικρουόμενες απολογίες για τη δολοφονία στη Φοινικούντα - Εξετάζεται ποιος από τους 2 δράστες πυροβόλησε τα θύματα
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τη στυγερή δολοφονία βρίσκεται και τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ο ηθικός αυτουργός. Δηλαδή ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να βγει από τη ζωή ο 68χρονος
Οι δύο φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Τρία γκρουπ στα social media με 200.000 μέλη «κάρφωναν» τα μπλόκα της Τροχαίας – 2 συλλήψεις
Στα τρία γκρουπ, στα οποία συμμετείχαν περισσότερα από 201.000 μέλη, μέσω δημοσιεύσεων, ενημέρωναν για τη διενέργεια ελέγχων υπηρεσιών της τροχαίας και άλλες επιχειρήσεις της αστυνομίας
Τροχαία κόβει κλήση 11
«Δεν είχα λόγο να τους σκοτώσω, πήγα μόνο για τα λεφτά» είπε ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Οι δύο 22χρονοι δράστες κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 3