Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία Fobos: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χαλάει για τα καλά ο καιρός τις επόμενες ημέρες με την κακοκαιρία Fobos να επηρεάζει αισθητά αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο Twitter διαδοχικά βαρομετρικά που έρχονται από την Κεντρική Μεσόγειο κινείται Ανατολικά και Βορειοανατολικά με αποτέλεσμα να επηρεάζονται τα βορειοδυτικά Βαλκάνια και κάποια σημεία της χώρας μας με βροχές και καταιγίδες.

Οπως αναφέρει η κακοκαιρία Fobos θα χτυπήσει το Μαυροβούνιο.

Τα φαινόμενα στα δυτικά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν κατά τόπους και κατά περιόδους να είναι ισχυρά. 

 

Με τη σειρά του meteo αναφέρει ότι διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την Ιταλία πρόκειται να κινηθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, όπου σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, θα προκαλέσουν σημαντικά ύψη βροχής στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Από την Παρασκευή 18/11 έως τουλάχιστον και τη Δευτέρα 21/11, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη διέλευση διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών, με αποτέλεσμα την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων κατά διαστήματα, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20/11 θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά τμήματα, ενώ έως τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 21/11 θα επηρεάσουν μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει το meteo η Δυτική Ελλάδα και κυρίως η Ήπειρος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί ήδη σημαντικά ύψη βροχής και λαμβάνοντας υπ΄ όψη τα προγνωστικά δεδομένα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ευρύτερη περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι