Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Καιρός – Κακοκαιρία Μήδεια: Που χιονίζει τώρα, Live εικόνα από όλη την Ελλάδα

Καιρός – Κακοκαιρία Μήδεια: Που χιονίζει τώρα, Live εικόνα από όλη την Ελλάδα

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΗΔΕΙΑ – ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ: Ο καιρός έβαλε για τα καλά τα χειμωνιάτικά του και σε αυτό τον… βοηθάει η «Μήδεια», η κακοκαιρία που πλήττει ήδη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, σήμερα Κυριακή (14/2/2021) θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, κατά διαστήματα πυκνές, στα κεντρικά και τα βόρεια, τα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς και της Εύβοιας και τα ορεινά της Πελοποννήσου.

Προς το βράδυ θα χιονίσει και στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο.

Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, τις πρωινές ώρες στα δυτικά, μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του Αιγαίου και πρόσκαιρα στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 9 μποφόρ. Στη νότια νησιωτική χώρα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, στρεφόμενοι βαθμιαία μέχρι το βράδυ σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά. Στα βόρεια ο παγετός θα είναι τοπικά ισχυρός και σε πολλές περιοχές ολικός.

Δείτε εδώ εικόνα από όλη την Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ – ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και τη νύχτα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου, η μέγιστη τιμή θα σημειωθεί στην αρχή της ημέρας. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 00 (μηδέν) βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις