Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Καλοκαιρινός όλη την εβδομάδα – Που θα φτάσει ο υδράργυρος (video)

Καιρός – Καλλιάνος: Καλοκαιρινός όλη την εβδομάδα – Που θα φτάσει ο υδράργυρος (video)

Ζεστός ο καιρός τα επόμενα 24ωρα στη χώρα. Σκαρφαλώνει κι άλλο η θερμοκρασία, ωστόσο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οι απογευματινές μπόρες, όπως λέει ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News.

Ο καλοκαιρινός καιρός θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα με τη διαφορά της αστάθειας. “Πάμε καλά και έτσι θα πάει όλη την εβδομάδα. Με καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, 30άρια, 31, ίσως και 32 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες ημέρες στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα. Θα έχουμε καλές θερμοκρασίες, με μόνη εξαίρεση ότι επανέρχεται η αστάθεια, στα κεντρικά και βόρεια ορεινά”, σημείωσε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο Live News του Mega.

“Από την κεντρική Στερεά τις επόμενες ημέρες και βορειότερα μέχρι και το ύψος της Θράκης, θα έχουμε μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες, οι οποίες θα δώσουν ένα πιο φθινοπωρινό σκηνικό, μόνο στα ορεινά”, πρόσθεσε ο μετεωρολόγος.

“Δεν είναι δυνατόν στον καιρό, ο οποίος είναι ένα χαοτικό φαινόμενο, ένας ζωντανός οργανισμός, που μετά τις 8 – 10 μέρες σε πετάει εκτός πολλές φορές στην πρόγνωση, να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι θα έχουμε το πιο ζεστό καλοκαίρι των τελευταίων ετών. Αυτά τα πράγματα ακούγονται κάθε καλοκαίρι”, κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου στον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις