Ελλάδα

Καιρός – Καλλιάνος: Ο χειμώνας αποφασίζει να φύγει

Βελτιώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες και ο χειμώνας αποφασίζει να… φύγει, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο.

Ο χειμώνας, ο οποίος κράτησε πάρα πολύ για τη φετινή χρονιά, δηλαδή είχαμε χαμηλές θερμοκρασίας μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, θα αποτελέσει παρελθόν. Από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ανεβαίνει υδράργυρος και τουλάχιστον για τις επόμενες πέντε με έξι μέρες θα έχει συνεχόμενη τάση να αυξάνεται η θερμοκρασία.

Θα έχουμε πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, θα έχουμε απουσία βροχοπτώσεων ,μεγάλα διαστήματα με ήλιο πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Ακούστε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Πρώτες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας – Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 18 με 20, στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 22 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου
χιόνια