Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καιρός – Καλλιάνος: Πότε θα χιονίσει στην Αττική (video)

Καιρός – Καλλιάνος: Πότε θα χιονίσει στην Αττική (video)

Προ των πυλών η κακοκαιρία με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας. Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μίλησε ζωντανά στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα φαινόμενα που θα φέρει το κύμα βαρυχειμωνιάς που θα πλήξει πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και την Αττική.

Το κύμα της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη ραγδαία υποχώρηση του υδράργυρου, με το θερμόμετρο να πέφτει σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας ακόμα και στους -14°C.

Μιλώντας για την περιοχή της Αττικής, ο μετεωρολόγος του ΜEGA σημείωσε πως το αν θα υπάρξουν χιονοπτώσεις παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα, ωστόσο τόνισε πως με βάση τα τελευταία δεδομένα μπορεί να υπάρξουν χιονοπτώσεις από το βράδυ του Σαββάτου (16.01.2021) έως τα ξημερώματα της Κυριακής (17.01.2021) σε περιοχές με υψόμετρο +200 μέτρων.

Για τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται χιονοπτώσεις από το βράδυ της Πέμπτης (14.01.2021), ακόμα και στο κέντρο της πόλης, υπογραμμίζοντας πως από το Σάββατο (16.01.2021) το κύμα κακοκαιρίας θα κινηθεί νοτιότερα.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:  

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις