Ελλάδα

Καιρός – Καλλιάνος: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Πέμπτη, 24.12.2020, μια μέρα πριν τα φετινά Χριστούγεννα, με τα περισσότερα τμήματα της χώρας να έχουν ηλιοφάνεια, με μικρά διαστήματα συννεφιάς.

Στη Δυτική ηπειρωτική χώρα και τα Επτάνησα, οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με μια πιθανότητα 25% να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές καθώς ο καιρός εκεί ετοιμάζει… χουνέρια.

Τα ίδια φαινόμενα αναμένεται να σημειωθούν από το απόγευμα της ημέρας και στα δυτικά της Ηπείρου και της Στερεάς Ελλάδας.

Click4more: Καιρός: Βελτιωμένος την παραμονή των Χριστουγέννων – Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να δείχνει από 6 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 18