Ελλάδα

Καιρός: Καύσωνας και σήμερα με 39 βαθμούς – Πότε θα υποχωρήσει το κύμα ζέστης

Επιμένει να θυμίζει Αύγουστο ο καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και σήμερα, ενώ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, σταδιακή υποχώρησή τους αναμένεται από αύριο Τρίτη.

Για τη σήμερα, Δευτέρα, πολύ υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, με τις μέγιστες να φτάνουν τους 36-38 και τοπικά τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα αναμένονται θερμοκρασίες έως 34-35 βαθμούς, στα Χανιά 35-36, στη Λάρισα 36-37, ενώ στο Άργος και τη Σπάρτη 38-39 βαθμούς.

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο, Τρίτη, η οποία την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα έως τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας, με σταδιακή άνοδο ξανά από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

kairos meteo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16