Ελλάδα

Καιρός: Καύσωνας και σήμερα με 39 βαθμούς – Πότε θα υποχωρήσει το κύμα ζέστης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιμένει να θυμίζει Αύγουστο ο καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και σήμερα, ενώ, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, σταδιακή υποχώρησή τους αναμένεται από αύριο Τρίτη.

Για τη σήμερα, Δευτέρα, πολύ υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, με τις μέγιστες να φτάνουν τους 36-38 και τοπικά τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα αναμένονται θερμοκρασίες έως 34-35 βαθμούς, στα Χανιά 35-36, στη Λάρισα 36-37, ενώ στο Άργος και τη Σπάρτη 38-39 βαθμούς.

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο, Τρίτη, η οποία την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα έως τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας, με σταδιακή άνοδο ξανά από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

kairos meteo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγία Βαρβάρα: Συμμορία είχε μετατρέψει σπίτι σε «μαγαζί» πώλησης ναρκωτικών – Χειροπέδες σε 4, ο ένας επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του
Οι δράστες είχαν εγκαταστήσει στην είσοδο του διαμερίσματος τόσο σύστημα καταγραφής με κάμερες, όσο και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με παραθυράκι από όπου πραγματοποιούνταν οι συναλλαγές
Τέσσερις συλλήψεις στην Αγία Βαρβάρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι 12
Ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα: Διεθνείς εκθέσεις καταγράφουν πρόοδο πάνω από τον ευρωπαϊκό και τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ
Ο ΟΟΣΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, με τη χώρα να ενισχύει τη θέση της ως περιφερειακός ψηφιακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πηγή φωτό: Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ