Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες, «οι καμήλες του νότου νικούν τις αρκούδες του βορρά»

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες, «οι καμήλες του νότου νικούν τις αρκούδες του βορρά»

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός των επόμενων ημερών, καθώς το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει και σήμερα (29.11.2023) τη χώρα μας υποχωρεί και δίνει τη θέση του σε υψηλές θερμοκρασίες, αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό, ο άστατος καιρός επιμένει και σήμερα, ενώ από αύριο περιορίζεται προς τα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή στο Facebook, σημειώνει πως από την Παρασκευή η θερμοκρασία ανεβαίνει αρκετά, ενώ ο καιρός του Σαββατοκύριακου θα είναι ανοιξιάτικος με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, καθώς θα επικρατήσουν νοτιάδες. Θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, λίγες βροχές και αφρικανική σκόνη.

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε χαριτολογώντας πως οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο θα δείχνει πλέον Δεκέμβρη. Και συνεχίζει λέγοντας πως: «Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις