Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καιρός – Μαρουσάκης: «Έρχεται» ψυχρό μέτωπο την Τετάρτη και νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Καιρός – Μαρουσάκης: «Έρχεται» ψυχρό μέτωπο την Τετάρτη και νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού από αύριο, Τετάρτη (08.11.23), καθώς ένα ψυχρό μέτωπο αναμένεται να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα στη χώρα μας, όπως προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η αλλαγή του καιρού θα είναι ιδιαίτερα σύντομη. Συγκεκριμένα, αύριο αναμένονται  αρκετές βροχές, οι οποίες όμως δεν θα προβληματίσουν. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία. «Θα έχουμε ένα γρήγορο πέρασμα, ένα ψυχρό μέτωπο που θα απασχολήσει κυρίως τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα», επεσήμανε ο ίδιος. Την Πέμπτη το κύμα κακοκαιρίας προχωρά προς τα ανατολικά και οι βροχές περιορίζονται.

Ωστόσο, ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο «έρχεται» μια οργανωμένη κακοκαιρία, αλλά θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με τα νέα προγνωστικά δεδομένα.

Σήμερα, Τρίτη, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και σε όλη την επικράτεια αναμένεται ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους έως και τους 26 βαθμούς Κελσίου και με ελάχιστη συννεφιά στα βόρεια της Κρήτης.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τον υδράργυρο το μεσημέρι να φτάνει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις