Ελλάδα

Καιρός – Μαρουσάκης: Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα φέρει μεγάλα ύψη βροχής και τη Δευτέρα

Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα όπως τονίζει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει πως «σε κλοιό κακοκαιρίας θα παραμείνουν αρκετές περιοχές της χώρας μας τόσο σήμερα όσο και αύριο με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες να δοκιμάζουν τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού που μετά και τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, καλείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσει πλέον τον κίνδυνο των πλημμυρών.

Μεγάλα ύψη βροχής μέχρι και αύριο

Με το βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο να ανατροφοδοτείται συνεχώς και να στέλνει διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων – καταιγίδων από τα δυτικά προς τα ανατολικά, αναμένουμε μεγάλα ύψη βροχής στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά αλλά και το δυτικό – βορειοδυτικό Αιγαίο. Στους πρώτους δύο χάρτες μας αποτυπώνεται η κατανομή των βροχοπτώσεων για σήμερα αλλά και αύριο.

Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη

Πρόσκαιρη εξασθένιση των έντονων φαινομένων αναμένουμε το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη με τα τελευταία στοιχεία όμως να θέλουν νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη και μετά που δυστυχώς θα επηρεάσει και περιοχές που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Στον τελευταίο χάρτη μας αποτυπώνεται μια πρώτη εκτίμηση για τις βροχοπτώσεις που αναμένουμε από Πέμπτη και μετά»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο 15χρονοι πούλησαν τα ναρκωτικά στον μαθητή που κατέρρευσε σε σχολείο της Πάτρας – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους
Στις 8 οι συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο 13χρονος που έκανε την χρήση - Κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα - Με σπασμούς και σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε ο μαθητής στο νοσοκομείο
ΔΙΑΣ σε σχολείο
Η Ειρήνη Κόκκα επιζήσασα καρκίνου γίνεται για 2η φορά μητέρα με κρυοσυντήρηση και μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού
Η Ειρήνη Κόκκα είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin πριν από 17 χρόνια - Αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία, αποφάσισε να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση με την ελπίδα να γίνει μητέρα
Ειρήνη Κόκκα