Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Με χιόνια ξύπνησαν σε Βόρεια και Ανατολική Αττική – Στα «λευκά» Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος και Άγιος Στέφανος

Καιρός: Με χιόνια ξύπνησαν σε Βόρεια και Ανατολική Αττική – Στα «λευκά» Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος και Άγιος Στέφανος

Ακόμα και χιόνια σε περιοχές της Αττικής έφερε στο πέρασμα της η κακοκαιρία «Φίλιππος», πέρα από το τσουχτερό κρύο σε αρκετές περιοχές της χώρας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όταν μιλάμε για τον καιρό, πολλές φορές λέμε… «Μάρτης, γδάρτης!».

Με αρκετό χιόνι ξύπνησαν οι κάτοικοι περιοχών της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής. Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται από το βράδυ της Πέμπτης (10.03.2022) λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος», είχε σαν αποτέλεσμα η Δροσιά, η Ροδόπολη, ο Διόνυσος και ο Άγιος Στέφανος να μετατραπούν σε λευκά τοπία.  

Οι μεγάλοι δρόμοι είναι καθαροί από το χιόνι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα κατάφεραν να απομακρύνουν τις στρώσεις χιονιού. Στα μικρότερους δρόμους που μέχρι στιγμής δεν έχουν περάσει εκχιονιστικά ή πέρασαν μια φορά, εκεί παρατηρούνται κάποιες δυσκολίες.  

Από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι της Δροσιάς, του Αγίου Στεφάνου, της Ροδόπολης, της Σταματάς και του Διονύσου είχαν βγει με φτυάρια στα χέρια προκειμένου να απομακρύνουν τις στρώσεις χιονιού που έχουν καλύψει τις εισόδους των πάρκινγκ τους αλλά και να καθαρίσουν τα αυτοκίνητά τους από το χιόνι. 

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις