Ελλάδα

Καιρός meteo: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη (17/01)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βροχές αναμένονται την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν σταδιακή αύξηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 16, στη Θεσσαλία από 1 έως 18, στην Ήπειρο από 8 έως 17, στη Στερεά από 4 έως 17, στην Πελοπόννησο από 8 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 16, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων και ασθενών βροχών κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων και ασθενών βροχών κατά τόπους έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Καταζητείται στο Βέλγιο για απάτες με κρυπτονομίσματα
Ο 45χρονος ενεργούσε ως «διαχειριστής λογαριασμών», επικοινωνώντας με τα υποψήφια θύματα και καθοδηγώντας τα σχετικά με τις υποτιθέμενες επενδύσεις τους, αποκτώντας περιουσιακό όφελος άνω των 160.000 ευρώ
ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)